LOGO5
Print this page

Κέρκυρα - Άμστερνταμ

Το Άμστερνταμ είναι η πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Ιδρύθηκε στα τέλη του 12ου αιώνα ως μικρό αλιευτικό χωριό στις όχθες του ποταμού Άμστελ, από όπου και πήρε το όνομά του. Σήμερα αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας. Ο δήμος έχει έκταση 219,33 χμ² και πληθυσμό 798.164 κατοίκους. Η πόλη έχει πληθυσμό 790.044 κατοίκους και η ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή 2.289.762 κατοίκους. Βρίσκεται στο βόρειο μέρος τής ευρύτερης περιοχής Ράντστατ (Randstad), μία από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές της Ευρώπης.

Πετάξτε από Κέρκυρα για Αμστερντάμ πτήσεις από 145* ευρώ


* ισχύει για απλη μετάβαση
* περιορισμένη διαθεσιμότητα
* περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 55χ40χ20cm έως 10kg
* ο νάυλος είναι μή επιστρέψιμος

οι τιμές αφορούν απευθείας πτήσεις

Το Άμστερνταμ είναι μια από τις ομορφότερες μικρές πόλεις στον κόσμο. Τα κανάλια, τα παγκοσμίου φήμης μουσεία και τα ιστορικά αξιοθέατα καθιστούν το Amsterdam μια από τις πιο ρομαντικές και ενδιαφέρουσες πόλεις της Ευρώπης.

Στην πόλη του Άμστερνταμ, τη ζωή και τη κουλτούρα χαρακτηρίζει η έννοια της ανοχής και της ποικιλομορφίας.  Έχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης πόλης: τον πολιτισμό, τη νυχτερινή ζωή, τα διεθνή εστιατόρια, εξυπηρετικό συγκοινωνιακό δίκτυο - ενώ ταυτόχρονα είναι μια ήσυχη πόλη, με ανύπαρκτο κυκλοφοριακό πρόβλημα χάρη στους "υδάτινους δρόμους" (κανάλια) που διασχίζουν ολόκληρη την πόλη.

Last modified on
Rate this item
(3 votes)
.COM Business Computing 2013