LOGO5
Print this page

Λονδίνο

Η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, το Λονδίνο, είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη στη γη. Πάρα πολλοί τουριστες από διάφορα μέρη του κόσμου ταξιδεύουν στο Λονδίνο όλο το χρόνο. Το Λονδίνο έχει κάτι να προσφέρει για όλους, ξεκινώντας από τα ιστορικά μνημεία του, την κουζίνα, τις διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες και ακόμα πολλά περισσότερα.

Μεταβείτε απ' ευθείας σε: Περιηγήσεις στα αξιοθέατα του Λονδίνου / Ξενάγηση στο Tower Bridge

 
Περιηγήσεις στα αξιοθέατα του Λονδίνου
Στο Λονδίνο βρίσκει κανεις διάσπαρτα πολλά τουριστικά αξιοθέατα. Από τα πιο διάσημα κτίρια σε αθλητικούς χώρους, μουσεία και πολλά άλλα, τα περισσότερα παραμείνουν γεμάτα από τουρίστες όλο το χρόνο. Μερικά από τα must-see αξιοθέατα του Λονδίνου περιλαμβάνουντο  Παλάτι του Κένσινγκτον, το Βρετανικό Μουσείο, το Βασιλικό Βοτανικό Κήπο, το Spencer House, το  Πύργο του Λονδίνου, το Αβαείο του Γουέστμινστερ, τον  ζωολογικό κήπο του Λονδίνου και πολλά άλλα.Το Λονδίνο στην πραγματικότητα είναι μια τεράστια λίστα από τα τουριστικά αξιοθέατα.

Ξενάγηση στο Tower Bridge
Εκτός από την επίσκεψη στα διάφορα τουριστικά αξιοθέατα, οι εκδρομές στο Λονδίνο περιλαμβάνουν επίσης κρουαζιέρες κατά μήκος του ποταμού Τάμεση και τον Πύργος του Λονδίνου. Ο Πύργος του Λονδίνου βρίσκεται στην άκρη της πόλης. Κατασκευασμένος κατά τη διάρκεια 1886-1894, όλα αυτά τα χρόνια, το Tower Bridge προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο.Ο Πύργος ήταν κάποτε ένα βασιλικό παλάτι, φυλακή, φρούριο, τόπος εκτέλεσης, θηριοτροφείο, οπλοστάσιο και νομισματοκοπείο.
Το “whole day sightseeing tour of  London” είναι όπως λέει και ο τίτλος του μια ολόκληρη ημέρα στα αξιοθέατα του Λονδίνου και  είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε τα διάφορα μέρη της πόλης. Η εκδρομή περιλαμβάνει πανοραμικές βόλτες μέσα στην πόλη, Κρουαζιέρα στον ποταμό Τάμεση που σας  δίνει την ευκαιρία να δείτε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
.COM Business Computing 2013