LOGO5

ElSqBgEnFrDeItRuEsTr

ETOA Logo1

A+ A A-

Λίμνες Βορείου Ιταλίας

Πακέτο 5 μοναδικών διανυκτερεύσεων στις Λίμνες Βορείου Ιταλίας.

Μεταβείτε απευθείας σε 1η ημέρα / 2η-3η ημέρα / 4η ημέρα / 5η ημέρα / 6η ημέρα / Τιμές / Περιλαμβάνονται / Δεν περιλαμβάνονται / Σημείωση

Λίμνες Βορείου Ιταλίας
Ιταλία
Αναχωρήσεις: 2/5 & 21/6
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ
6 ημέρες
ανά άτομο από : €599
Επιπλέον:
Μονόκλινο / ανά άτομο €764


Λίμνες Βορείου Ιταλίας
Αναχωρήσεις: 2/5 & 21/6
Λίμνες Βορείου Ιταλίας
Λουγκάνο-Στρέζα-Ασκόνα-Κόμο-Λίμνη Όρτα-Λάκο Ματζόρε-Σαν Τζούλια-Κρουαζιέρα στα Μπορομέ & Shopping στο Μιλάνο
6 Hμέρες Αεροπορικώς
Αναχωρήσεις: 2/5 & 21/6


1η ημέρα: Αθήνα-Μιλάνο
Πτήση για Μιλάνο, άφιξη & τακτοποίηση αποσκευών στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στην πόλη πεζή & χρόνος ελεύθερος για shopping στα πολυκαταστήματα και τις μπουτίκ μεγάλων σχεδιαστών.


2η & 3η ημέρα: Shopping στο Outlet Serravalle είτε επίσκεψη σε μουσεία & γκαλερί της πόλης
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για οικονομικές αγορές στο γνωστό Stock Outlet Serravalle (www.serravalle.mcarthurglen.it), με τεράστια συλλογή από ενδύματα, υποδήματα κ.ά. (συχνές αναχωρήσεις λεωφορείων από το κέντρο της πόλης, πληροφορίες από τον αρχηγό μας). Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα πολλά και ενδιαφέροντα μουσεία και γκαλερί της πόλης. Ακόμα μπορείτε να επισκεφθείτε το μοναστήρι Santa Maria de la Grazie, όπου βρίσκεται το αριστούργημα του Ντα Βίντσι «Μυστικός δείπνος». Πρέπει να γίνει κράτηση 2-3 εβδομάδες πριν την άφιξη.


4η ημέρα: Στρέζα-Λίμνη Όρτα-Λάκο Ματζόρε-Κρουαζιέρα στα Νησάκια Μπορομέ
Πρόγευμα, περιήγηση στο Μιλάνο και αναχώρηση για την επίσκεψή μας στη λουλουδιασμένη Στρέζα. Επιβίβαση στο καραβάκι (έξοδα ατομικά) για την κρουαζιέρα μας στο νησάκι Ίζολα Μπέλα με το παλάτι Μπορομέ, χρόνος ελεύθερος για φαγητό και μετάβαση στο διπλανό νησάκι Ίζολα Πεσκατόρε (των ψαράδων). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη λίμνη Όρτα και τη μεσαιωνική πόλη Σαν Τζούλια για καφεδάκι. Επιστροφή στο Μιλάνο το βράδυ.


5η ημέρα: Κόμο-Λουγκάνο-Ασκόνα (Ιταλικές & Ελβετικές λίμνες)
Πρόγευμα και εκδρομή στο μαγευτικό Κόμο, χτισμένο πάνω στην ομώνυμη λίμνη. Θα περπατήσουμε και θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στη συνέχεια πέρασμα στην Ελβετία, στο Λουγκάνο, πάνω στην ομώνυμη λίμνη και την πόλη που «χτυπά» με την ακρίβεια Ελβετικού ρολογιού. Η ομορφιά της δεν οφείλεται μόνο στη φύση, αλλά κυρίως στους κατοίκους που έχουν φροντίσει να τη διατηρούν παραδοσιακή και ταυτόχρονα σύγχρονη. Ολοκληρώνουμε την ημέ- ρα μας με την Ασκόνα, χτισμένη στο νότιο τμήμα της Λάκο Ματζόρε, που ονομάζεται λίμνη Λάνγκεν. Μερικά από τα αξιοθέατα της πόλης είναι η εκκλησία του Αγίου Πέτρου του 16ου αιώνα και στη θέση του κάστρου Σεν Μισέλ η εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του 17ου αιώνα, το Μουσείο Μοντέρνας τέχνης και άλλα ενδιαφέροντα. Επιστροφή στο Μιλάνο.


6η ημέρα: Μιλάνο-Αθήνα
Πρόγευμα, φύλαξη αποσκευών σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου και ελεύθεροι μέχρι τη μεσημεριανή μεταφορά μας στο αεροδρόμιο.

Τιμές:
Κόστος κατ΄ άτομο 2/κλινο 1/κλινο Παιδί*
6 Ημέρες 599€ +165€ 569€

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μιλάνο-Αθήνα με Aegean με απευθείας πτήσεις
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν
• Διαμονή 5 νύχτες στο Una Century 4* ή παρόμοιο κεντρικό ξενοδοχείο στο Μιλάνο
• Πρόγευμα μπουφές καθημερινά στο εξωτερικό
• Αρχηγός / Συνοδός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση μέχρι 75 ετών


Δεν περιλαμβάνονται:
• Είσοδοι σε χώρους επίσκεψης & μουσεία
• Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 140€
• Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
• Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
• Από 1/9/2012 υπάρχει δημοτικός φόρος στο Μιλάνο 4€ κατ’ άτομο τη νύχτα, που πληρώνονται επιτόπου στο ξενοδοχείο


Σημείωση: Η εκδρομή συνδυάζεται με την αντίστοιχη οδική
ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: • Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά, χωρίς παραλήψεις • Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες • Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη • Για χώρες εκτός Schengen απαραίτητα διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ • Επιβάρυνση καμπινών κατ’ άτομο (μετ’ επιστροφής): ΑΒ2 +65€, Α2 +80€, ΑΒ3 +30€, Α3 +35€, Α4 +25€ • Παιδί έως 11,99 ετών σε πρόσθετη κλίνη στο δωμάτιο των γονέων του • Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού δεν υπάρχουν τρίκλινα από κατασκευής αλλά δίκλινα με την προσθήκη σπαστής κλίνης.

12.jpg3.jpg4.jpg

Last modified on
Rate this item
(2 votes)
Login to post comments
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration