LOGO5

ElSqBgEnFrDeItRuEsTr

ETOA Logo1

A+ A A-

Χριστούγεννα στη Σερβία – Spa στα Λουτρά Πόζαρ

Πρόγραμμα 5 ημερών

1η Ηγουμενίτσα – Βελιγράδι Τετάρτη 24-Δεκ
Πρωινό, αναχώρηση νωρίς το πρωί για σύνορα Ευζώνων. Περνώντας περιφερειακά από τα Σκόπια, φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία. Άφιξη στην πρωτεύουσα, το Βελιγράδι, Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η Βελιγράδι Πέμπτη 25- Δεκ
Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινή- σουμε από το φρούριο Καλεμέγκνταν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα δούμε την πλατέια Δημο- κρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον Άγιο Σάββα τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακό σέρβικο εστιατόριο με φολκλορικό πρόγραμμα και τοπική κουζίνα. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η Εθ.Πάρκο Φρούσκα Γκόρα – Νόβισαντ Παρασκευή 26-Δεκ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για την πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα. Πρώτη στάση σε ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά πάρκα των Βαλκανίων Φρούσκα Γκόρα, όπου θα θαυμάσουμε το φυσικό τοπίο και τα ορθόδοξα μοναστήρια που αποτελούν μοναδικό πολι- τιστικό και ιστορικό μνημείο της Ουνέσκο. Άφιξη και περιήγηση πόλης. Θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι. Διανυκτέρευση

4η Βελιγράδι - Νις – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ Σάββατο 27-Δεκ
Πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και μετάβαση στα σύνορα Σερβίας- Σκοπίων. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στα Λουτρά Πόζαρ - Αριδαία. Δείπνος και διανυκτέρευση .

5η Λουτρά Πόζαρ – Ηγουμενίτσα Κυριακή 28- Δεκ
Μετά απο ένα πλούσιο πρωινό θα επισκεφθούμε τις ιαματικές πηγές των Λουτρών Πόζαρ που αναβλύζουν σε υψόμετρο 390 μέτρων. Δημιουργούνται από το νερό της βροχής, το οποίο εισχωρεί στο έδαφος σε μεγάλο βάθος, εκεί θερμαίνεται, στη συνέχεια ανεβαίνει ψηλότερα και σταδιακά εμπλουτίζεται με μέταλλα και άλλα στοιχεία. Τα ιαματικά θερμά νερά των Λουτρών Πόζαρ έχουν σταθερή θερμοκρασία 37ο C ενώ η θερμοκρασία άλλων φυσικών πηγών μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 60οC. Στα Λουτρά Πόζαρ μπορείτε να απολαύσετε το νερό σε μία από τις ειδικά διαμορφωμένες εσωτερικές πισίνες ή σε έναν από τους λουτήρες. Η μεγάλη εξωτερική πισίνα προσφέρεται για βουτιές τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Μετά το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. Τέλος εκδρομής.

Δίκλινο € 240.00
3ο άτομο
1-12 ετών € 210.00
Τιμή κ’ατομο

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 *
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά
  • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & ότι αναφέρεται προαιρετικό και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

Serbia 1serbia_2.pngserbia_3.pngserbia_4.png

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration