LOGO5

ElSqBgEnFrDeItRuEsTr

ETOA Logo1

A+ A A-

Πάσχα στη Βενετία - Φλωρεντία

Πακέτο 6 μοναδικών διανυκτερεύσεων στη Βενετία- Φλωρεντία, περιηγηθείτε στη Λιουμπλιάνα, Σπήλαια Ποστόινα, Βενετία, Βερόνα, Σιρμιόνε

Προορισμός: Βενετία - Φλωρεντία
Τύπος Εκδρομής: Οδική εκδρομή
Διάρκεια: 7 ημέρες
Διαδρομή: Λουμπλιάνα - Σπήλαια Ποστόινα - Βενετία - Βερόνα - Σιρμιόνε

 

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

 Μεταβείτε απ' ευθείας σε: 1η - 2η ημέρα  / 3η ημέρα / 4η ημέρα / 5η ημέρα / 6η ημέρα / 7η ημέρα / Τι περιλαμβάνεται / Τι δεν περιλαμβάνεται / Σημειώσεις

1η – 2η  ημέρα:   ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι προορισμού. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Τεργέστης   . Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση εν πλω.
 
3η ημέρα:  ΤΕΡΓΕΣΤΗ – ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΙΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ
Πρωινό, άφιξη στο λιμάνι της Τεργέστης  και αναχώρηση για την Λουμπλιάνα, την πρωτεύουσα της Σλοβενίας. Χτισμένη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού, με έντονα στοιχεία από την Αυστριακού τύπου αρχιτεκτονική σε αρκετά κτίρια. Με την άφιξη, θα δούμε το παλαιό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό που δεσπόζουν την πόλη κ.α Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τα μεγαλοπρεπή σπήλαια Ποστοινα, που θεωρούνται δεύτερα σε μέγεθος σπήλαια της Ευρώπης. Με ειδικό τρενάκι διασχίζουμε ένα μεγάλο τμήμα του μεγάλου σπηλαίου και απολαμβάνουμε το μοναδικό φαντασμαγορικό εσωτερικό διάκοσμο, από σταλακτίτες και σταλαγμίτες διαφόρων σχημάτων και αποχρώσεων. Τελευταίος σταθμός για σήμερα η πόλη των Δόγηδων και των καναλιών, τη Βενετία. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο(περιοχή ηπειρωτικής Βενετίας) τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Το βράδυ μεταφορά εξ’ ιδίων σε Ορθόδοξη Εκκλησία για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία. Δείπνο. Διανυκτέρευση
 
4η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)
Πρωινό και μεταφορά στο Τρονκέττο. Μεταφορά εξ’ ιδίων με βαπορέττο για την Πιάτσα Σαν Μάρκο, το ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης, όπως το χαρακτήρισε ο Ναπολέοντας. Θα δούμε τον επιβλητικό Ναό του Αγ. Μάρκου –σταυροειδής με πέντε θόλους- που υπήρξε εδώ και περίπου χίλια χρόνια ο τάφος του Αγίου Μάρκου, το ιδιωτικό παρεκκλήσι των δόγηδων, το πνευματικό στήριγμα και το μεγαλύτερο σύμβολο της ισχύος, της εξουσίας και της συνέχειας της ενετικής πολιτείας. Θα δούμε τον Πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών που η λατινική επιγραφή αναφέρει «μετράω μόνο τις ευτυχισμένες ώρες», την Γέφυρα των Στεναγμών κ.α. Θα επισκεφθούμε την ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
 
5η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ –GARDALAND– ΣΙΡΜΙΟΝΕ
Πρωινό και αναχώρηση για το θαυμαστό κόσμο της Gardaland. Ανεβείτε στο τρενάκι Transgardaland express και η περιπέτεια στα μοναδικά θεάματα, που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους, ξεκινάει jungle rapiods, Blue Africano, Delfinario, Papaggali show κ.α. Η συνέχεια θα μας φέρει στο όμορφο μεσαιωνικό Σιρμιόνε, το πιο όμορφο και δημοφιλές θέρετρο της λίμνης. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
 
6η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΝΚΟΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο επιστροφής μας περιμένει. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Δείπνο. Διανυκτέρευση εν πλω.
 
7η ημέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ
Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης. Πρωινό,  άφιξη και άμεση αναχώρηση για  τον τελικό προορισμό μας.
 
 
Περιλαμβάνονται:
•    Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
•    Ακτοπλοϊκά εισιτήρια γραμμής Πάτρα Τεργέστη / Ανκόνα – Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντουζ(ΑΒ4).
•    Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* .
•    Ημιδιατροφή  καθημερινά.
•    Ημιδιατροφή στο πλοίο
•    Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
•    Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
•    Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
•    Φ.Π.Α
 
Δεν περιλαμβάνονται:
•    Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
•    Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
•    Checkpoint (15€)
•    Δημοτικός φόρος 2,40€ κατ’ άτομο την βραδιά στην Βενετία
•    Βαπορεττο Βενετίας (15€)
 
 
Σημείωση:

Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν
 
Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

Last modified on
Rate this item
(1 Vote)
Login to post comments
back to top