LOGO5
Print this page

Βιέννη και Σάλτσμπουργκ - 5 ημέρες

ΒΙΕΝΝΗ & ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – 5 ΗΜΕΡΕΣ

Λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ * Κίτσμπιχελ * Ζέλ αμ Ζεε
Βιεννέζικα Δάση Μάγιερλινγκ

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βιέννη. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ την ωραιότερη ¨μικρή¨ πόλη της Αυστρίας.  Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και απογευματινή περιήγηση  στο ιστορικό κέντρο της  πόλη. Θα δούμε το παλάτι Μιραμπέλ με τους υπέροχους κήπους του, τον υπέροχο Καθεδρικό ναό, την μικρή όπερα, το σπίτι – μουσείο του Μότσαρτ και φυσικά την οδό Γκετράιντε-γκάσσε , με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, τον Πύργο Γκλόκενσπιλ με τις 35 καμπάνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και για το ελεύθερο απόγευμα σας προτείνουμε να ανεβείτε στο Κάστρο του «Αλατιού», όπως λέγεται στα γερμανικά, απ όπου θα έχετε μία υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΙΤΣΜΠΙΧΕΛ – ΖΕΛ ΑΜ ΖΕΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το πιο φημισμένο χιονοδρομικό του Τυρόλου, το Κίτσμπιχελ. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά από τον 16ο και 17ο αιώνα, μια μαγική εικόνα με τα σπίτια χτισμένα σε τυπική τυρολέζικη αρχιτεκτονική και προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τυρολέζικο στυλ και ξύλινα μπαλκόνια. Επόμενος σταθμός μας το Ζέλ αμ Ζεε κτισμένο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, μοιάζει με παραμύθι. Δίκαια έχει χαρακτηριστεί ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα της Ευρώπης. Περπατήστε στο κέντρο της και θαυμάστε τα παλαιά αρχοντικά τα πανέμορφα σαλέ και απολαύστε τον καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΜΝΕΣ ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ – ΒΙΕNΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τη λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ μέσα από ένα  πανόραμα φυσικής ομορφιάς. Θα περάσουμε από χωριουδάκια με γραφικά παραμυθένια σπιτάκια, λίμνες με κρυστάλλινα νερά όπως η Μόοντεζεε, η Σαν Βόλφανγκ Ζεε, το γραφικό χωριό Σαν Γκίλγερτ που βρίσκεται στις όχθες ανάμεσα  της λίμνης  Σαν Βόλφανγκ  και Φούσλζεε. Αργά το απόγευμα άφιξη στην πόλη της Μουσικής τη Βιέννη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή περιήγηση  θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σέμπρουν,  και θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε στη περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, τη Πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την εκκλησία του Τάματος, τη Φωτίρ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της Ελληνικής παροικίας. Ελεύθεροι να περπατήσουμε στην Κέρτνερστράσσε, να απολαύσουμε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σ’ ένα από τα πολλά παλιά και διάσημα καφέ της πόλης π.χ. CENTRAL CAFE ή LATMAN CAFÉ. Διανυκτέρευση.

  

5η μέρα: BIENNH – ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για το περίφημο Βιεννέζικο Δάσος,  Μάγερλινγκ,  όπου και  θα επισκεφθούμε  το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από την θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διαδόχου του Θρόνου και της Μαρίας Βετσέρα. Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα  μεταφερθούμε  στο αεροδρόμιο  για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα αργά τα βράδυ.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βιέννη – Αθήνα
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογή σας
  • Πρωινό καθημερινά
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

  

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται,  ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Δημοτικοί φόροι  στα ξενοδοχεία
  • GO BOX (10€)

 

Σημειώσεις:

  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ. ΑΝΑΧ/ΣΗ € ΔΙΚΛΙΝΟ € ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ € ΠΑΙΔΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  ΦΟΡΟΙ ΣΗΜ.
Special Offer: Βιέννη & Σάλτσμπουργκ 5 18/12 395 545 Hotel  Austrian Trend Salzburg  West 4*
& Austrian Trend Messe 3* sup. στη Βιέννη
150 Πρωινό
ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ. ΑΝΑΧ/ΣΗ € ΔΙΚΛΙΝΟ € ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ € ΠΑΙΔΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΟΡΟΙ ΣΗΜ.
Special Offer: Βιέννη & Σάλτσμπουργκ 5 23/12 495 615 465 Hotel  Austrian Trend Salzburg  West 4*
& Austrian Trend Messe 3* sup. στη Βιέννη
150 Πρωινό
595 775 565 Hotel Wydham Salzburg 4* sup.
& Intercontinental 5* στη Βιέννη
ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ. ΑΝΑΧ/ΣΗ € ΔΙΚΛΙΝΟ € ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ € ΠΑΙΔΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΟΡΟΙ ΣΗΜ.
Special Offer: Βιέννη & Σάλτσμπουργκ 5 03/01 455 580 425 Hotel  Austrian Trend Salzburg  West 4*
& Austrian Trend Messe 3* sup. στη Βιέννη
150 Πρωινό
545 735 525 Hotel Wydham Salzburg 4* sup.
& Savoyen 4* στη Βιέννη
Last modified on
Rate this item
(0 votes)
.COM Business Computing 2013