ElSqBgEnFrDeItRuEsTr

Espa

ETOA Logo1

A+ A A-

Αναγεννησιακή Τοσκάνη

Πακέτο 6(έξι) μοναδικών διανυκτερεύσεων στην Αναγεννησιακή Τοσκάνη, περιηγηθείτε στην Ανκόνα, Φλωρεντία, Λούκα, Πίζα, Σιέννα, Gubbio.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ

Μεταβείτε απ' ευθείας σε: 1η ημέρα / 2η ημέρα / 3η ημέρα / 4η ημέρα / 5η ημέρα / 6η ημέρα / 7η ημέρα / Τι περιλαμβάνεται / Τι δεν περιλαμβάνεται / Σημειώσεις

 

1η ημέρα: Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι προορισμού. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνας  . Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα:  ΑΝΚΟΝΑ  - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνας και αναχώρηση για την πόλη της Αναγέννησης την Φλωρεντία. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)
Πρωινό και ακολουθεί  ξενάγηση πόλεως , όπου θα γνωρίσουμε από κοντά την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε με τους τάφους του Δάντη και του Γαλιλαίου, το Πόντε Βέκκιο και την ιστορική πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το ιστορικό Βαπτιστήριο. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το σπίτι του Δάντη, μεγάλου φιλοσόφου της Αναγέννησης και θα κάνουμε ένα πέρασμα από τον Ναό του Ορσανμικέλε και δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε την περίφημη Πιάτσα Ρεπούμπλικα με τα ιστορικά καφέ Gilli και Paszkowski και την περίφημη αψίδα της Ελευθερίας . Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ– ΛΟΥΚΑ – ΠΙΖΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τα οχυρωμένα χωριά, τις καλοδιατηρημένες πολιτείες και τα ειδυλλιακά τοπία. Πηγαίνοντας βόρεια, πολύ σύντομα, θα σταθούμε στη μεσαιωνική πόλη Λούκα με την απρόσμενη πιάτσα ντελ Μερκάτο, που διατηρεί το σχήμα του αρχαίου ρωμαϊκού αμφιθεάτρου, θα μας εντυπωσιάσει η πόλη που έχει  σχήμα οκτάγωνο. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό του Αγίου Μαρτίνου και θα μας εντυπωσιάσει το άγαλμα που απεικονίζει μαύρο τον Ιησού Χριστό. Θα συνεχίσουμε για το πιο γνωστό αξιοθέατο της περιοχής , τον κεκλιμένο πύργο της Πίζας. Θα περάσουμε τα τείχη που περιβάλλουν την πόλη και θα αντικρίσουμε ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μνημεία του κόσμου. Μαζί με τον πύργο «δένουν» αρμονικά το Βαπτιστήριο και ο καθεδρικός ναός. Θα περπατήσουμε στον χώρο όσο και στην υπόλοιπη πόλη επιστρέφοντας το απόγευμα στο ξενοδοχείο Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ– ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ – ΣΙΕΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το Σαν Τζιμινιάνο. Οι Ψηλοί αγέρωχοι πύργοι μας καλωσορίζουν από μακριά δίνοντας στο Σαν Τζιμινιάνο μια παραμυθένια όψη, σχεδόν απίστευτη. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε μια από εκείνες τις λιγοστές πόλεις που διερωτάται κανείς πως κατόρθωσαν να παραμείνουν ανέγγιχτες από τη φθορά του χρόνου και την ανθρώπινη παρέμβαση,  την μεσαιωνική Σιένα. Θα περπατήσουμε μέσα στην παλιά πόλη, εξερευνώντας τα δρομάκια και τις γειτονιές θα σταθούμε στην Πιάτσα ντελ Κάμπο, με τον τυπικό πύργο του Δημαρχείου και θα ανηφορήσουμε μέχρι την πλατεία του Ντουόμο.  Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ– – GUBBIO - ΑΝΚΟΝΑ – ΕΝ ΠΛΩ
Πρωινό και αναχώρηση για ένα μεσαιωνικό χωρίο το Gubbio, το Ρωμαϊκό θέατρο ,το Pallazo torre ο καθεδρικός ναός είναι από τα αξιοθέατα που θα σας εντυπωσιάσουν Στην συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο επιστροφής μας περιμένει. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

7η ημέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης.

Περιλαμβάνονται:
•    Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
•    Ακτοπλοικά εισιτήρια γραμμής Πάτρα Ανκόνα – Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντουζ(ΑΒ4).
•    Τις διανυκτερεύσεις σας σε ξενοδοχείο 4* .
•    Πρωινό καθημερινά(εκτός πλοίου).
•    Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
•    Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
•    Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
•    Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:
•    Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
•    Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
•    Checkpoint (20€)
•    Δημοτικός φόρος 4€ κατ’ άτομο την βραδιά στην Φλωρεντία


Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν

 

ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

€ ΔΙΚΛΙΝΟ

€ ΠΑΙΔΙΚΟ

€ ΜΟΝ/ΝΟ

ΞΕΝΟΔ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

7

Κάθε Δευτέρα από 21/01

415,00 €

_

525,00 €

4*

ΠΡΩΙΝΟ.  Με διαμονή στην πόλη της Φλωρεντίας

Last modified on
Rate this item
(2 votes)
Login to post comments
back to top