ElSqBgEnFrDeItRuEsTr

Espa

ETOA Logo1

A+ A A-

Πανόραμα Ελβετίας

Πακέτο 8 μοναδικών διανυκτερεύσεων στην Ελβετία, περιηγηθείτε στη Μπολόνια, Γενεύη, Λωζάνη, Βέρνη, Ζυρίχη, Καταρράκτες Ρήνου, Λουκέρνη, Λουγκάνο, Κόμο, Μιλάνο

Προορισμός: Ελβετία
Τύπος Εκδρομής: Οδική εκδρομή
Διάρκεια: 9 ημέρες
Διαδρομή: Μπολόνια - Γενεύη - Λωζάνη - Βέρνη - Ζυρίχη - Καταρράκτες Ρήνου - Λουκέρνη - Λουγκάνο - Κόμο - Μιλάνο

 
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
 

Μεταβείτε απ' ευθείας σε: 1η ημέρα / 2η ημέρα / 3η ημέρα / 4η ημέρα / 5η ημέρα / 6η ημέρα / 7η ημέρα / 8η ημέρα / 9η ημέρα / Τι περιλαμβάνεται / Τι δεν περιλαμβάνεται / Σημειώσεις 

1η  ημέρα:   ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι προορισμού. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνας   . Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση εν πλω.
 
2η ημέρα: ΑΝΚΟΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Πρωινό, άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνας και αναχώρηση για Μπολόνια που είναι γνωστή για τους πύργους της και τις στοές που φτάνουν τα 38 χιλιόμετρα και την κάνουν μοναδική πόλη στον κόσμο, θα δούμε το Αρχαιολογικό μουσείο, την Εθνική Πινακοθήκη το Πανεπιστημιακό μουσείο κ.α . Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα:  ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΓΕΝΕΥΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)
Πρωινό και αναχώρηση για  Γενεύη. Άφιξη και ακολουθεί ξενάγηση όπου θα δούμε  το Μέγαρο των Εθνών με το μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο παγκοσμίως, το Μουσείο του Ερυθρού Σταυρού την  παλιά πόλη με το μεγάλο Ρολόι που φτιάχτηκε το 1955, το ψηλότερο σιντριβάνι του οποίου ο Πίδακας φτάνει τα 140 μέτρα ύψος καθώς επίσης το Δημαρχείο όπου γράφτηκε η Πρώτη Συνθήκη της Γενεύης ,αλλά  και το καθεδρικό ναό του Αγ.Πέτρου χτισμένος από τον 13ο αιώνα. Χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο(περιοχή Γενεύης) και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.
 
4η ημέρα: ΓΕΝΕΥΗ – ΛΩΖΑΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)
Πρωινό και αναχώρηση για Λωζάνη. Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση, όπου θα δούμε την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, τον Καθεδρικό Ναό και θα περπατήσουμε στα πανέμορφα εμπορικά κέντρα. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
5η ημέρα: ΓΕΝΕΥΗ  – ΒΕΡΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) – ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ – ΖΥΡΙΧΗ
Πρωινό και διασχίζοντας την πανέμορφη Ελβετική ύπαιθρο θα φτάσουμε στην Βέρνη. Η πόλη είναι κτισμένη σε μια απόκρημνη καμπή του ποταμού Άαρ, με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του 16ου αιώνα με φόντο τις μεγαλειώδεις Άλπεις. Στην περιήγηση μας θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Αγ. Βικεντίου, την κεντρική αρτηρία Μάρκτγκάσε πλαισιωμένη από ψηφιδωτές στοές, τον περίφημο πύργο των Ρολογιών κ.α. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές.  Στην συνέχεια αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Ιντερλάκεν η πόλη μεταξύ των λιμνών όπως σημαίνει το όνομα του. Θα περπατήσουμε στην λεωφόρο Χέεβεκ με τις καρυδιές και τις ινδικές καστανιές και θα θαυμάσουμε τις μοναδικές ομορφιές της πόλης. Τελευταίος σταθμός για σήμερα η κοσμοπολίτικη Ζυρίχη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. . Διανυκτέρευση.
 
6η ημέρα: ΖΥΡΙΧΗ(ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ
Πρωινό και η περιήγησή μας αρχίζει με την παλιά πόλη, τον Καθεδρικό και την εκκλησία Φραουμίνστερ, το Δημαρχείο, το πάρκο Ρίτερ, το λόφο του Ηλίου  Σόνενμπεργκ, και τους τροπικούς κήπους του Πανεπιστημίου. Η Μπανχόφστρασε, λεωφόρος των μεγάλων τραπεζών, είναι ο κεντρικότερος και πολυτελέστερος δρόμος της Ζυρίχης. Στη συνέχεια   αναχώρηση για τους καταρράκτες Ρήνου, στην πόλη Σάφχάουζεν (σύνορα Ελβετίας - Γερμανίας)για να απολαύσουμε τους πιο εντυπωσιακούς σε όγκο νερού καταρράκτες της Ευρώπη. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
7η ημέρα: ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ(ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) – ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΜΙΛΑΝΟ
Πρωινό και αναχώρηση για την Λουκέρνη. Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση . Εντυπωσιακή η παλιά πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών τα πλακόστρωτα δρομάκια και τις στολισμένες με σιντριβάνια μικρές πλατείες. Σπουδαίο αξιοθέατο είναι η ξύλινη σκεπαστή Μεσαιωνική γέφυρα Καπελμπρίκε που απεικονίζει την ιστορία της πόλης σε 120 πίνακες ζωγραφισμένους σε ξύλο, το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια χροιά. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Λουγκάνο, στην Νότια Ελβετία, κτισμένο πάνω στην ομώνυμη λίμνη. Τελευταίος σταθμός για σήμερα η οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο. Άφιξη , και ακολουθεί περιήγηση στο Μιλάνο, το εντυπωσιακό Ντουόμο, ο Καθεδρικός Ναός και η διάσημη Σκάλα, είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα σας εντυπωσιάσουν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο κέντρο της μόδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
8η ημέρα: ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ – ΕΝ ΠΛΩ
Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο επιστροφής μας περιμένει. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Δείπνο. Διανυκτέρευση εν πλω.
 
9η ημέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ
Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης.Πρωινό. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για  τον τελικό προορισμό μας.
 
Περιλαμβάνονται:
•    Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
•    Ακτοπλοϊκά  εισιτήρια γραμμής Πάτρα –Ανκόνα – Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντουζ(ΑΒ4).
•    Τις διανυκτερεύσεις σας σε ξενοδοχείο 4* .
•    Πρωινό καθημερινά
•    Ημιδιατροφή στο πλοίο
•    Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
•    Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
•    Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
•    Φ.Π.Α
 
Δεν περιλαμβάνονται:
•    Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
•    Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
•    Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία
 
Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν

Last modified on
Rate this item
(3 votes)
Login to post comments
back to top