ElSqBgEnFrDeItRuEsTr

Espa

ETOA Logo1

A+ A A-

Βελιγράδι, Βουδαπέστη & Βιέννη

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ & ΒΙΕΝΝΗ – 5 ΗΜΕΡΕΣ

Κρούσεβατς * Βελιγράδι * Βουδαπέστη * Δάση Μάγιερλινγκ *  Βιέννη

Super Προσφορά!

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ  

Συγκέντρωση, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Κρούσεβατς, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο διαβατηρίων στα άφιξη αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ  – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβα. Με την άφιξή μας θα κάνουμε την πανοραμική περιήγηση της πόλης, που σφύζει από τέχνη και ζωή. Θα δούμε το φρούριο-πάρκο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Νεμπόιτσκα, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου, την Πλατεία Δημοκρατίας με το Εθνικό Θέατρο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα (τη μεγαλύτερη ορθόδοξη εκκλησία στην Ευρώπη), το κτήριο του Κοινοβουλίου κ.λπ. Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο του Πρίγκιπα Μιχαήλ (Knez Mihailova). Άφιξη νωρίς το απόγευμα στη Βουδαπέστη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεση σας  για να κάνετε τη βόλτα σας στην οδό Βάτσι Ούτσα με τα ωραία καταστήματα και την μοντέρνα πλατεία Μαρτινέλι ή την πλατεία Βαροσμάρτι με το περίφημο καφέ Ζερμπό.  Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση πόλης. Πανέμορφη, φιλόξενη και «ακουμπισμένη» στις όχθες του Δούναβη, δεξιά η Βούδα κτισμένη πάνω σε χαμηλούς λόφους και αριστερά η Πέστη απλωμένη σε πεδιάδα. Οκτώ θαυμαστές γέφυρες συνδέουν τούτα τα δύο κομμάτια, πού εδώ και περίπου 100 χρόνια έχουν ενωθεί σε μία πόλη. Θα  δούμε  το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου, τη Πλατεία Ηρώων, τη Γέφυρα των Αλυσίδων, την υπέροχή εκκλησία του Αγ. Ματθαίου, το Πύργο των Ψαράδων που είναι το σύμβολο της πόλη και τον λόφο Γκέλερτ.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε τοπική ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – BIENNH

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Αριστοκρατική Βιέννη και επίσκεψη στο μεγαλόπρεπες θερινό ανάκτορο των Αψβούργων το παλάτι Σέμπρουν, με τους υπέροχους κήπους που σε ομορφιά συναγωνίζονται τις Βερσαλλίες. Στη συνέχια  Θα διασχίσουμε την Ρίνγκστράσσε όπου θα δούμε τα πιο όμορφα αξιοθέατα της πόλης. Το επιβλητικό Κοινοβούλιο, το εντυπωσιακό Δημαρχείο – το κτίριο Ένωση φίλων της μουσικής – το βασιλικό θέατρο – το Πανεπιστήμιο – το Εθνικό Πάρκο – την ξακουστή Όπερα της Βιέννης – τα δίδυμα μουσεία (Ιστορίας τέχνης & Φυσικής ιστορίας) που τα χωρίζει το άγαλμα της Μαρίας Τειρεσίας. Θα περάσουμε από το Χειμερινό ανάκτορο Χόφμπουργκ, θα περπατήσουμε στην Ελληνική συνοικία και στο δρόμο των Ελλήνων και θα τελειώσει η ξενάγηση μας στη πλατεία του Άγιου Στέφανου όπου και θα θαυμάσουμε την ομώνυμη μεγαλόπρεπη εκκλησία που δεσπόζει στην καρδιά της πόλης. Ελεύθεροι να περπατήσουμε στην Κέρτνερστράσσε, να απολαύσουμε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σ’ ένα από τα πολλά παλιά και διάσημα καφέ της πόλης π.χ. CENTRAL CAFE ή LATMAN CAFÉ και στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια.  Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ – (Δάση Μάγιερλινγκ) – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο  και αναχώρηση για το  Βιεννέζικο Δάσος. Εκεί στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από την θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διαδόχου του Θρόνου και της Μαρίας Βετσέρα. Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφή μας.

Περιλαμβάνονται:

  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αεροπορικό εισιτήριο οικονομικής θέσης Βιέννη – Αθήνα
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
  • Πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλός καυσίμων

Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται

Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων

Check point ( 10€)

  

Σημειώσεις :

  • Η αναχώρηση στις 08 Ιανουαρίου ’15 πραγματοποιείται αντίστροφα.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ. ΑΝΑΧ/ΣΗ € ΔΙΚΛΙΝΟ € ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ € ΠΑΙΔΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  ΦΟΡΟΙ ΣΗΜ.
Βελιγράδι, Βουδαπέστη
& Βιέννη
5 18/12
& 08/01
275 355 235 4* 75 Ημιδιατροφή
Last modified on
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments
back to top