LOGO5

ElSqBgEnFrDeItRuEsTr

ETOA Logo1

A+ A A-

Πράγα

Περιηγηθείτε στην Πράγα. Ένας από τους λίγους προορισμούς στην Ευρώπη, φημισμένος για τα αξιοθέατα του. Προτείνεται κρουαζιέρα στις όχθες του Μολδάβα και εκδρομή στη Δρέσδη.

Προορισμός: Πράγα
Τύπος Εκδρομής: Αεροπορική εκδρομή
Διάρκεια: 4 & 5 ημέρες
Διαδρομή: Πράγα - Δρέσδη - Κάρλοβυ Βάρυ
Τιμή από: 529€

 

 

ΠΡΑΓΑ

Μεταβείτε απ' ευθείας σε: 1η ημέρα / 2η ημέρα / 3η ημέρα / 4η ημέρα / Τι σας προσφέρουμε / Τι δεν περιλαμβάνεται

 

33

4°C

Πράγα

Fair

Humidity: 65%

Wind: 0 km/h

  • 24 Mar 2016

    27 7°C 1°C

  • 25 Mar 2016

    11 9°C 4°C

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ(απευθείας ) -ξενάγηση πόλης
Συγκέντρωση εξ ιδίων το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και αφού μας παραλάβει ο αρχηγός και  ξεναγός μας θα μεταβούμε  με πούλμαν στο κέντρο της πόλης για να   ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας , με τα πόδια,   στα αξιοθέατα της πόλης . αναχώρηση για το Κάστρο της Πράγας .Βρίσκεται στη συνοικία Χρατσάνι και είναι  ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα κάστρα του κόσμου  και η αρχαιότερη έδρα των Τσέχων Βασιλέων. Σήμερα είναι η έδρα του προέδρου της Δημοκρατίας, ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της πόλης και του κράτους. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό του Βίττου , το πνευματικό σύμβολο των Τσέχων και το πιο χαρακτηριστικό ορόσημο του Κάστρου.Θα συνεχίσουμε με τη Μάλα Στράνα (Malá Strana) που είναι μια από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες της Πράγας. Κυριολεκτικά σημαίνει «Μικρό Μέρος» , αλλά καλύτερα αποδίδεται σαν «Μικρή Πόλη», καθώς πρόκειται για ένα μικρό μέρος στην αριστερή όχθη του ποταμού Μολδάβα, κάτω από το κάστρο της Πράγας, σε αντίθεση με τις μεγαλύτερες περιοχές της Πράγας στη δεξιά όχθη του ποταμού. Θα περιδιαβούμε στα γραφικά δρομάκια όπου θα θαυμάσουμε τα παλιά κτήρια ,τις εκκλησίες , τη λιθόστρωτη μπαρόκ πλατεία και το σήμα κατατεθέν της, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.  Χρόνος στη διάθεσή μας για καφέ . Θα συνεχίσουμε τη ξενάγηση μας περνώντας στην απέναντι όχθη,  διασχίζοντας τη μεσαιωνική, λιθόστρωτη Γέφυρα του Καρόλου, που ονομάζεται και «λεωφόρος των αγαλμάτων», από τα 30 αγάλματα αγίων και ηγεμόνων  που την στολίζουν από τη μία άκρη έως την άλλη. Ακόμα θα δούμε την Εβραϊκή συνοικία (Γιόσεφοφ) όπου έχουν απομείνει μόνο έξι συναγωγές , το παλιό κοιμητήριο και το παλιό εβραϊκό Δημαρχείο. Θα τελειώσουμε τη ξενάγησή μας σήμερα με την Παλιά Πόλη (Staré Mesto) όπου θα δούμε τη μεγάλη Πλατεία με το άγαλμα του Γιαν Χους και γύρω της το Παλαιό Δημαρχείο ,  το Αστρονομικό Ρολόι και τέλος τον Πύργο της Πυρίτιδας . Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.
 
2η ημέρα: ΠΡΑΓΑ
Μετά το πρωινό μας ελεύθερη ημέρα .
Σας προτείνουμε μια παράσταση Μαύρου Θεάτρου ή μια κρουαζιέρα στις όχθες του Μολδάβα .
 
3η  ημέρα: ΠΡΑΓΑ (εκδρομή στη Δρέσδη  )
Ημέρα ελεύθερη .σας προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή στη Δρέσδη την επονομαζόμενη ‘’Φλωρεντία του Βορρά’’ .
 
4η ημέρα:  ΠΡΑΓΑ  - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Ημέρα ελεύθερη έως την αναχώρηση μας . Εάν το επιτρέπουν οι ώρες πτήσης μας ,  αναχώρηση και εκδρομή στην όμορφη λουτρόπολη, το Κάρλοβι Βάρι, που ακούγεται σχεδόν σαν θρύλος στο βορρά, όπου βουνά, δάση και χωριά περνούν από τα μάτια μας στη διαδρομή σαν εικονογραφημένο βιβλίο. Η πανέμορφη λουτρόπολη θα μας εντυπωσιάσει με το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτίρια. Η ξενάγηση μας γίνεται με τα πόδια και διαρκεί περίπου μία ώρα. Στην περιήγησή μας θα δούμε το Αυτοκρατορικό θεραπευτήριο, το Θέατρο της πόλης, τις στοές και τα περιστύλια διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών, που στεγάζουν τις ιαματικές πηγές, τον φυσικό θερμοπίδακα και τη Ρώσικη εκκλησία στην άκρη της πόλης, δίπλα στο δάσος.  μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.
 
Το 5ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ακόμα ελεύθερη ημέρα .
Η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ μπορεί να πραγματοποιηθεί την προτελευταία ημέρα του προγράμματος ,ανάλογα με τις ώρες των πτήσεων .
 
 
Tι σας προσφέρουμε
•  Αεροπορικά εισιτήρια.
•  Διαμονή σε επιλεγμένα ξεν/χεία.
•  Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
•  Έμπειρο συνοδό του γραφείου την πρώτη ημέρα
•  Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης.
 
Δεν περιλαμβάνει
Φόρους αεροδρομίων, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments
back to top